ALBÜM HABERLERİ

Türkçe Rock Albüm Kayıt Aranje Mix

Türkçe Rock Albüm Kayıt Aranje Mix

Türkçe Rock Albüm Kayıt Aranje Mix

Türkçe Rock Albüm Kayıt, Aranje, Mix, Mastering Sertaç Güler tarafından üstlenilen Taylan Ünlü  Siyah Albümü SG Productions etiketiyle çıkmıştır.

SG Müzik Yapım etiketiyle 3 solo çalışması “Siyah” ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Taylan Unlu’nün albümü, Ekim ayı 3. haftası içerisinde tüm digital müzik platformlarında yerini alacaktır. Albümde bulunan 3 şarkının da sözleri ve besteleri şarkıcıya, tüm düzenlemeler ise Sertaç Güler’e ait. Albümdeki şarkılar Siyah, İstanbul ve Sözün Bittiği Yerdeyim olarak sıralanmaktadır.

SG Audio Studio’da gerçekleştirilen albüm kayıtlarında; bas gitarda Süha Duran, davul yazılımı, tuşlu çalgılar ve akustik/elektro gitarlarda Sertaç Güler bulunmaktadır.

Albümün ilk klibi önümüzdeki günlerde Tanla Söylemez tarafından Siyah’a çekilecektir. Rock tarzında bir sounda hakim olan albümün prodüktörlüğünü ve miksajında Sertaç Güler imzası taşımaktadır.
Apple’ın “Mastered For iTunes” Sertifikasına sahip olan stüdyomuzun prodüktörleri ve mühendisleridir Sertaç Güler ve

Süha Duran. Bu albümün mastering çalışmaları Süha Duran tarafından MFIT olarak hazırlanmıştır. Albüm iTunes satış noktalarında “Mastered For iTunes” listelerinde de ayrıca yerini alacaktır.

Taylan Ünlü ‘Siyah’ SG Müzik Yapım etiketi ile Ekim 2017 döneminde iTunes‘ta ön satışa ve tüm digital müzik platformlarda yerini alacaktır.

Kayıt, Aranjör, Mix, Mastering Sertaç Güler tarafından üstlenilen Taylan Ünlü  Siyah Albümü SG Productions etiketiyle çıkmıştır.

SİYAH’IN HİKAYESİ

Sertaç Güler’le çalışmalarına tam hızıyla devam eden Taylan, 2017 Ekim ayında 3 şarkıdan oluşan “Siyah” isimli yeni bir çalışmasıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Siyah
Siyah değil midir tüm renkleri emerek kendi çekiciliğini ortaya koyan? Hiçbir rengin taşımayacağı hüznü taşıyan.  Kaybedenin dert ortağı, aşıkların gecelerinin kraliçesi, karasında sevdanın hapsolduğu. Ayrılık acısının rengi, albümün giriş şarkısı ‘Siyah’.

İstanbul
Bir şehirden fazlası değil midir İstanbul? Acımasız, romantik, hüzünlü, bereketli, çok güzel ve bazen biraz kaprisli bir kadın gibi. Üzerinde kırk yamalı örtüsü, zoru çok olan; altında ise hazine serilir sere serpe bulmasını bilene. Çoğu zaman o da yorgun, o da kaybetmiş, milyonların arasında bir başına savunmasız. Toprakları betonlaşmış, soluğu kesilmiş, üzerindeki yeşil entarisini kaybetmiş, çırılçıplak İstanbul. Rock müzik tarzında, gitarların hakim olduğu eğlenceli dinamik bir şarkı İstanbul.
Ah be İstanbul, ‘Kop Gitsin İstanbul’, kop gitsin

Sözün bittiği yerdeyim
Albümün 3. şarkısı olan Sözün Bittiği Yerdeyim, gururu ile başa edemeyen ve bu nedenle çıkmaza giren ilişkisinin acısını derinden yaşayan bir adamın, kendi gururuna yenik düşmesini anlatmaktadır dinleyicisine.